Saturday 15 June 2013

ADVANCE SLIM 3KALI BAKAR LEMAK (EXTRA STRENGTH)

ADVANCE SLIM 3KALI BAKAR LEMAK (EXTRA STRENGTH)
Photo: PRODUK PENURUNAN BERAT BADAN TERHEBAT






1 box = RM120 sem, rm125 S&S (biasa 150)

3 box = RM240 sem, rm245 S&S (biasa rm450)

7 box = RM480 sem, rm485 S&S (biasa rm1050)
Now Free Postage!

FUNGSI UTAMA ADVANCE SLIM:

✔Bakar lemak & Kalori dengan pantas
✔Meningkatkan metabolism dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔HALAL (JAKIM)
✔Selamat punyai Kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
✔Carbohydrate blocker (Bila makan nasi, A.Slim akan terus bakar)
✔100% Tiada kesan sampingan
✔Ibu menyusu boleh minum

Bukan sahaja baik untuk membakar lemak, malah banyak lagi khasiat yg terkandung di dalam Ekstrak biji buah anggur.

Ekstrak Biji Buah Anggur (Vitis Vinifera)
Ekstrak Biji Anggur, yang dikeluarkan dari kulit dan biji anggur, mengandungi perlindungan oligomeric proanthocyanidins (OPC) dalam kuantiti yang ketara. Kandungan utama ekstrak Biji Anggur adalah kompaun phenolic kepada mononers (catechins, epicatechin, dan taxifolin) dan flavonoid yang sejat. Ekstrak biji tersebut dibuktikan sebagai antioksida kuat yang dapat melindungi badan daripada proses penuaan dan pereputan dengan meningkatkan ketahanan plasma darah terhadap tekanan beroksida. Kajian saintifik menunjukkan bahawa kuasa antioksida proanthocyanidins di dalam ekstrak biji anggur 20 kali lebih berkuasa daripada vitamin E dan 50 kali lebih berkuasa daripada vitamin C.
khasiat ubatan yang terkandung di dalam buah anggur diantara lain adalah:

1. Mengurangkan risiko serangan jantung. – Anggur mengandungi nitric oxide yang tinggi di mana ianya bolih mengurangkan pembentukan gumpalan di dalam darah. Justeru ia akan mengurangkan berlakunya serangan jantung.

2. Mengurangkan kolesterol tubuh – Anggur mengandungi bahan pterostilbene yang mempunyai kapasiti untuk mengurangkan kolesterol di dalam tubuh.

3. Mengatasi masalah sembelit – Anggur juga mengandungi bahan organik asid, gula dan cellulose. Bahan-bahan ini akan membantu masalah penghadaman dan sembelit yang berlaku kepada pesakit.

4. Buah pinggang yang sihat – Selain itu, anggur juga mengurangkan nilai keasidan pada uric acid di dalam tubuh. Ia juga membantu menyingkirkan asid-asid daripada sistem tubuh. Dan ini akan mengurangkan tekanan kerja kepada ginjal (buah pinggang).


5. Kanser payu dara – Melalui kajian yang dijalankan ke atas tikus setelah mereka diberi makanan anggur, didapati anggur juga mengurangkan risiko penyakit kanser payu dara.

6. Alzheimer – Resveratrol, sejenis polyphenol, didapati menurunkan beta amyloid di dalam pesakit alzheimer. Anggur juga pada hakikatnya membantu kesihatan otak manusia.

7. Mencegah jangkitan – Anggur mengandungi bahan antibakteria dan antivirus yang mampu mencegah jangkitan pelbagai jenis penyakit.

8. Risiko kanser – Flavonoids yang terkandung di dalam anggur bertindak sebagai antioksidan yang melawan kanser. Anthocyanins and proanthocyanidins yang ada di dalam anggur juga bertindak mengurangkan risiko pertumbuhan kanser.




No comments:

Post a Comment